Votează viitorul!

Sunt medic veterinar, doctor în medicină veterinară și am intrat în viața publică, atât în politică cât și în administrație, cu credința că pot aduce o schimbare în viața localității pe care am ales-o drept acasă".

Ritmul dezvoltării comunei noastre nu poate fi oprit, dar trebuie să continue cu respect față de toți cei care trăim deja aici sau pentru cei ce vor veni.

Pentru mine, dezvoltarea comunei Florești înseamnă o administrație profesionistă, transparentă și dedicată comunei. Nu putem dărâma și reconstrui de la zero ce s-a făcut în domeniul urbanismului în ultimii zece ani, dar când susțin “că reclădim” Floreștiul vreau administrarea corectă a ceea ce există deja, dar și schimbarea ideilor cu “lasă că merge și așa”, de până acum. Urbanismul și regulile de construire înseamnă un ansamblu complex de planificare și creștere a unei comunități. Vrem să ne recuperăm calitatea vieții.

Am devenit parte din administrația locală cu credința că pot contribui la schimbarea în bine a comunei, dacă ar fi existat bunăvoința, colaborare și încredere.

Comuna noastră s-a dezvoltat într-un ritm extrem de rapid, dar este momentul să ne gândim serios la planificare și la o viziune cuprinzătoare. Populația a crescut, prețurile pieței imobiliare de asemenea, dar stadiul în care suntem e foarte bine caracterizat de expresia comună: „Floreștiul este dormitorul Clujului.”

Ei bine, eu nu mai vreau, așa cum sunt convins că nu mai vreți nici voi, să fim doar dormitorul Clujului!

Vreau un Florești conectat prin infrastructură la întreaga zonă metropolitană. Nu putem conviețui în-un loc caracterizat doar de blocaje, întârzieri în trafic, investiții întârziate sau neîncepute și servicii disfuncționale.

Am învățat intens încă din prima zi în administrația locală, știu că totul ține de o voință extraordinară. Că trebuie să fii capabil să treci peste orgoliile personale, că ai nevoie de o pregătire profesională solidă, că e nevoie de voința politică și de a recunoaște că fără profesioniști în jurul tău toate promisiunile rămân doar vorbe goale.

Sunt parte din aceeași generație cu mulți dintre cei care veți merge la vot pe 27 septembrie, cred că alături de înțelepciunea celor mai în vârstă avem obligația să ne oferim experiența și puterea de muncă, într-o perioadă în care toată viața de până acum ni se schimbă, ni se adaptează și ni se reorientează.

Partidul Național Liberal este la guvernare într-o conjunctură internă și internațională extrem de delicată. Este obligat să găsească soluții posibile pentru stabilizarea economică și refacerea vieții comunităților în care trăim.

Floreștiul nu se poate dezvolta de unul singur, ci numai în parteneriat: în primul rând cu municipiul Cluj-Napoca, apoi cu întregul județ și cu un concept modern, care devine tot mai important pentru dezvoltarea locală: zona metropolitană. De zona metropolitană se leagă fondurile europene pe care trebuie să le accesăm tot mai mult în anii următori.

Partidul Național Liberal se deschide în ultimul timp către tineri, iar onoarea acordată, de a mă susține în candidatură pentru Primărie, mă responsabilizează.

Am ales să fac parte din acest partid fiindcă simt că pot contribui nu numai la dezvoltarea Floreștiului, ci și la o construcție politică reprezentativă pentru tineri. PNL ne oferă toată deschiderea și tot sprijinul, de la decizii administrative la bugete locale. Este singurul în măsură să o facă, acum, pentru noi.

Într-o administrație ce trebuie să se adapteze în permanență, birocrația și amânările nu își mai au locul. Nu iubesc dosarele cu șină, mai ales astăzi, când e clar că suntem, sau putem fi, la un clic distanță de orice, inclusiv de autorități. Îmi doresc o primărie cu un aparat administrativ transparent, dinamic și responsiv, nu numai în mod clasic, ci și prin interacțiunea online.

Eu, Bogdan Pivariu, fac parte din generația care dorește mai mult și mai bine, la fel ca mulți dintre voi. Cred într-o Românie a viitorului, în care „se poate”.

#FocusontheFuture!

Află totul despre

Principiile mele

Sunt liberal, deci cred în valorile democratice

principii

Urbanismul

Pentru mine, dezvoltarea Comunei Florești pornește de la urbanism. Urbanismul, adică planificarea unei localități, e mijlocul prin care poți direcționa creșterea unei comunități către o calitate a vieții ridicată.

O platformă digitală de guvernare locală

Nicio așezare umană civilizată nu poate oferi o calitate a vieții ridicată fără accesul la Internet și facilitățile legate de acesta.

Debirocratizarea și comunicarea

În strânsă legătură cu digitalizarea de la punctul anterior, procedurile trebuie simplificate, iar interacțiunea cu publicul trebuie să se producă rapid și în folosul acestuia.

Conectarea cu Europa: politici și resurse financiare

Am crescut într-o Românie care își începea drumul către Uniunea Europeană și am simțit beneficiile apartenenței la familia UE.